Az idő (önjelölt) urai

Tegnap a sors szeszélyéből egyszerre két sajtótájékoztatón kellett volna ott lennem. Az egyiket Fidesz, a másikat az MSZP tartotta, szerencsére ugyanabban az épületben, mindössze egy emelet különbséggel. Több éves tapasztalatomból kiindulva nem tűnt reménytelennek a dolog, hogy mindkettőt sikerüljön abszolválni: a Fidesz ugyanis már-már legendás módon hajlamos minimum 10-15 perc késéssel kezdeni a rendezvényeit, ennyi idő pedig elég kell, hogy legyen egy jó mondat és néhány vágókép felvételéhez a másik helyszínen. Ebből kiindulva direkt a szocikhoz mentünk először, de rossz lóra tettünk: a volt államtitkár, Mesterházy Attila minden várakozást felülmúlva közel negyedórát késett. Hogy azután miről beszélt, ha megölnének, se tudnám rekonstruálni, annyira magvas volt és eredeti, de ahogy utólag elolvastam az MTI tudósítását, a Fidesznél sem hallottunk volna túl sok újdonságot. Vajon miért nem divat manapság a politika csúcsain sem a pontosság? Azt hiszem, messzemenő következtetéseket lehetne ebből levonni….

2 válasz: “Az idő (önjelölt) urai”

  1. Cherri Demonbreun

    Helpful information. Fortunate me I found your web site by accident, and I’m shocked why this twist of fate did not happened in advance! I bookmarked it.

  2. Brittanie Mogush

    What you said a lot of sense. Nonetheless, consider this, what happens if you offered a little bit more? What i’m saying is, I dont tend to teach the way to write ur blog, but if you added extra content which could get people’s awareness? Simply as a online video or even a snapshot or even few to get people psyched regarding what youve got to say.