Rossz reflexek

Nem mai hír, de – bevallom – piszkálja a csőrömet. A Magyar Nemzetben olvastam, ha jól emlékszem, kedden.

A harmadik oldalon volt egy aprócska cikk, amelynek címe szerint Orbán Viktort „kitiltották” a Magyar Rádióból. Tovább olvasva az írást persze kiderült, hogy nem egészen úgy történt a dolog, ahogy azt a hatásvadász felütés alapján elképzelnénk. Arról volt szó ugyanis, hogy a Fidesz sajtóosztálya előző nap délután négykor jelezte a Krónika szerkesztőinek, hogy a pártelnök szeretne nyilatkozni az aznap esti adásban, ami köztudomásúlag hat órakor kezdődik. A közrádió elnöke erre úgy reagált, hogy az adás előtt két órával már nincs módjuk változtatni a struktúrán, mert már hívtak másik vendéget, így nem tudnak helyet adni a nyilatkozatnak.

Na most, ebből a Magyar Nemzet arra következtetett, hogy Orbánt kitiltották a rádióból, ami a legszerényebb becslések szerint is rendkívül durva csúsztatás.

Nagyobb baj azonban, hogy a történteket az újság szerint maga Orbán is úgy értékelte, hogy a rádió vezetése „letiltotta” őt az interjúról. Ez pedig azt jelenti, hogy a Fidesz elnöke egyszerűen csicskának tekinti a közrádiót, amelynek első füttyre kötelessége ugrani, és eleget tenni a pártelnök elvárásainak.

Szerencsére itt még nem tartunk, de ki tudja, mi jön még?!

11 válasz: “Rossz reflexek”

  1. hmmm...

    Gyurcsany biztosan nem futyol az Atvnek, az mtv-nek s az osszes tobbi talpnyalo “tevenek” ok meg biztosan nem ugranak az elso futtyszora…ez az Orbanos mese a tobbi napi nyilvanos csusztatas mellett csicskasag szerintem….

  2. Adminisztrátor

    azt nem tudom, hogy ki kinek fütyül még, de ha mindenki ezt csinálja, akkor sem mentség. hagyjuk már ezt a “ha ő csinálja, nekem is szabad” hozzáállást….

  3. hugi

    Szerinetm is hagyjuk, mert ez senkinek sem lehet kifogás, vagy indok. De hát sajnos ez is tipikusan magyar tulajdonságnak számít. Van még egypár ilyen, sajnos. …

  4. Péter

    Ez valami olyasmi, mint amikor a FIDESZ azt mondja, hogy az MSZP be akarja tolni a Lánchidat az alagútba… erre az MSZP persze tiltakozni kezd, hogy ők persze nem, ez eszükbe sem jut, s a végén a FIDESZ saját sikereként kommentálja, hogy a híd a helyén maradt…

  5. Sacred Heart Diet

    I’m kinda new to the net and also required to examine up on koncz » Blog Archive » Rossz reflexek. Deemed this have ended up getting an exceptional report really effectively written as well as helpful. I’ll certainly be heading back towards your website to go through considerably far more content articles basically since i loved that one..

  6. computer repair roswell

    Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. Thanks for sharing.

  7. Cristopher Bouwkamp

    Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

  8. Duncan Uhlenhopp

    Would you be enthusiastic about exchanging links?

  9. cartier love bracelet

    awesome. very interesting.. like your angle on it

  10. elektrische zigarette kaufen

    I was suggested this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You are amazing! Thanks!

  11. Daisey Ermitano

    Things you brought up made . Yet, think about this, let’s say you included a little bit more? I am talking about, I don’t want to teach ways to run ur blog, however what if you added extra content that can easily grab peoples awareness? Simply as a online video or even a picture or even few to have people excited about what youve got to say.